Resor och boende

Resor

Det finns gott om avgångar och olika resealternativ dagligen från både Sverige, Finland och Tallinn som du kan välja emellan. Största delen tar sig med färja till ön, men även att flyga till och från Åland är en möjlighet.

En av de snabbaste turerna till Åland är Eckerö Linjen som startar i svenska Grisslehamn och anländer till Berghamn, Eckerö. Båtresan tar bara två timmar.
Gå in på deras hemsida eller kontakta dem per telefon 0175 258 00 (i Sverige) eller +358 18 28 300 (på Åland) för mera information.

 
   

Boende

Åland erbjuder ett stort urval av boendealternativ i olika prisklasser – allt från lyxigt hotell till en enkel övernattningstuga eller en plats i en gästhamn.

Förutom resor hjälper  Eckerö Linjen även till med boende.


För er som kommer från Finland:
Båtresor och övernattningar kan man boka även via Ålandsresor. Läs mer på webbsidan eller ta kontakt per telefon +3581828040.

Käringsund Resort & Conference

Du kan även välja att bo på Käringsund Resort & Conference, som fungerar som tävlingscentrum/ målgång för evenemanget.
Resorten erbjuder en stor variation av logimöjligheter för allas smak och stil. De har allt från rymliga Bungalow-stugor och högklassiga Strandby-villor till idylliska små stugor i en lugn och rofylld omgivning precis intill havet. Man kan också tälta eller bo i husvagn på deras camping.

En bokningskod som ger dig 15% rabatt på ditt boende skickas i ditt bekräftelsemail när du anmäler dig till loppet!

Boka ditt boende på www.karingsund.ax

   
                              Käringsund Resort & Conference

 

Åland i övrigt

Visit Ålands hemsida kan du också bekanta dig med flera olika boendealternativ samt med andra aktiviteter och upplevelser på Åland.